Maasgouw bestaat dit jaar 10 jaar en dit willen wij met u vieren met een fietstocht op 22 juli door verschillende kernen van Maasgouw.

U kunt tussen 15.00 en 16.00 uur vertrekken vanuit het schutterijlokaal van St. Sebastianusgilde Beegden gelegen aan de Oosderweg 12 Beegden of vanuit de Leonardusmolen Maasbracht gelegen aan de Zuidsingel 1A Maasbracht.

Hier kunt u kiezen uit de tocht van 20 km of 30 km die u o.a. zal leiden door de mooie natuur tussen Beegden en Linne en langs onze moeder maas in Wessem. Onderweg zijn verschillende stops met versnaperingen en het is mogelijk uw E-bike op te laden.

U krijgt bij aanvang van de fietstocht een vragenlijst mee waarmee u na inlevering mooie prijzen kunt winnen.

Tijdens de fietstocht zal er een “bezemwagen” rondrijden die u, indien u pech heeft, op komt halen.

Indien u met een grote groep wilt komen fietsen willen wij u vragen dit even door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar  06-25176850. Na afloop zal er bij het schutterslokaal van St. Sebastianusgilde Beegden een gezellige nazit zijn met vanaf 19.00 uur live muziek van de jonge lokale band Light Headed.

Inschrijfgeld van de fietstocht is €3,- (kinderen onder de 12 jaar gratis) incl. versnaperingen.

Toegang voor de nazit is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor meer info kunt u kijken op www.st-sebastianusgilde.nl<http://www.st-sebastianusgilde.nl> of op onze facebook pagina.

Wij zien u graag op 22 juli.